”Hon har också åldrats!” Penélope Cruz visade upp sina ben i en läderkjol och gjorde fansen besvikna

Var det värt att visa upp skrynkliga ben? 🤮🦵🏻Penélope bestämde sig för att överraska förbipasserande i en läderkjol, men hon misslyckades👗💔Fansen var förbryllade över hur Cruz kunde klä sig så smaklöst och visa upp sina hängiga knees🤷🏻‍♀️🗣️Disappointing bilder kan du se here👇🏻

Penélope Cruz ser 20 år yngre ut än sin ålder. Tydligen förblir hennes stil och livsstil över tiden praktiskt taget oförändrad. Hon älskar fortfarande läderkläder och är inte rädd för att välja miniklänningar och experimenterar regelbundet med håret. Således förblir Penelope den viktigaste symbolen för stabilitet för sina fans.

Tack vare sitt spektakulära utseende och idealiska figur uppnådde Penélope Cruz framgång i den stora filmvärlden. Redan vid 25 års ålder började hon få sina första roller i Hollywood, och hennes karriär fortsatte att växa snabbt. Idag anses hon vara en av de mest framstående skådespelerskorna.

Penélope Cruz dök nyligen upp på ett evenemang på Paris Fashion Week och visade upp sin stil. Den här gången valde skådespelerskan en ovanlig outfit: en läderdräkt inklusive en jacka och en minikjol. Hon betonade sin individualitet och kompletterade utseendet med en voluminös vit skjorta med volanger.

Det var många kritiker som uttryckte sitt missnöje med Penélope Cruz utseende, men hon glittrade bokstavligen på den röda mattan. ”Den här kvinnan är inte rädd för att experimentera med djärva utseende. När allt kommer omkring kan hon fortfarande med självförtroende tillåta sig att visa benen och samtidigt se helt enkelt lyxig ut”, noterade hennes lojala fans.

Like this post? Please share to your friends: