”Vilken oväntad vändning!” Kevin Costner bekräftar ett rykte om prinsessan och alla säger samma sak

Han bryter äntligen tystnaden och avslöjar sanningen om Lady Di! 💥😲 Skådespelaren avslöjar den bekännelse som prinsen gjorde och det är något vi alla var rädda för att höra! 🤐🤯 Håll andan innan du får reda på häpnadsväckande detaljer i den här artikeln! 👇

Kevin Costner är en av dagens mest framstående och mäktiga filmstjärnor, mest ihågkommen för sin rolltolkning i ”Dansar med vargar” och ”The Bodyguard” som tog hans karriär till en ny nivå.

För dem som inte vet det träffades skådespelaren och prinsen för flera år sedan. Som han nämner tvekade han inte en sekund och ångrade ingenting senare. Inte mycket detaljer är känt om deras möte och många saker förblir fortfarande okända. Nyligen delade filmstjärnan med sig av en överraskande bekännelse om den bortgångna prinsessan.

”Yellowstone”-stjärnan medgav att prinsen hade en önskan om att få prata med honom.

”Jag råkade vara i England och fick ett meddelande om att prinsen gärna ville prata med mig, och jag sa ”Va?”… och sedan sa jag ”Okej”. Vi träffades i ett rum, och det var bara vi. Han gick fram, och vi skakade hand… Det första han sa var: ”Du vet, min mamma var lite förtjust i dig.”

Totalt talade de med varandra i en halvtimme. Även om han vägrade att gå in på några detaljer om deras möte beskriver han det som ”gulligt”.

Like this post? Please share to your friends: