”Vem stal Bill Gates hjärta?” Här är kvinnan som medgrundaren av Microsoft dejtar

Bill Gates visade upp sin nya flickvän och nu är pengarna inte det enda som får folk att avundas honom!🤫 Vem stal en av de rikaste männens hjärta efter hans 27-åriga äktenskap och är hon här för pengarnas skull? 🤔🧐För att upptäcka allt – se artikeln! 👇

Det finns knappast någon som kommer att ifrågasätta identiteten hos denna man-legend. Han är Bill Gates, en amerikansk affärsfigur, medgrundare av mjukvarujätten och en av de rikaste männen på jorden vars betydande bidrag och oersättliga roll knappast kan överskattas.

När det gäller hans privatliv har han nyligen avslutat sitt äktenskap med Melinda Gates och orsakat stor uppståndelse. Rykten säger att han hade en affär som ledde till att deras långvariga äktenskap föll sönder.

Vissa källor hävdar att människor också lagt märke till Gates på privata fester på strippklubbar och bekräftar hans nyfunna romans med Paula Heard. De har även setts tillsammans under semestrar samt tennisturneringar inklusive närvaro vid en privat förlovningsfest för J. Bezos och L. Sanchez.

Så, 60-åriga Paula lyckades stjäla hjärtat av en av de mest inflytelserika och höga figurerna i vår generation. Om du är intresserad var Paula tidigare gift med Mark Hurd och Hewlett-Packard-chefen, som tyvärr gick bort 2019.

Hon har en bakgrund inom IT och har ägnat sig åt filantropi och evenemangsplanering. Hennes passion för tennis och intelligens tros vara de saker som fängslade den världsberömda mannen.

Like this post? Please share to your friends: