”Välkommen, baby nr 12!” Musk och Zilis välkomnar en ny medlem till sin familj

Det var på 2️⃣0️⃣0️⃣2️⃣ som han blev pappa för första gången och sedan dess har han välkomnat 1️⃣2️⃣ barn! 😏😍Nyligen har han välkomnat sin tolfte med Shivon Zilis! 😮🤭Har du undrat vad barnets namn och kön är? 🧐 Lär dig allt om stjärnans familjeliv i den här artikeln! 👇

Det finns knappast någon som inte känner till E. Musk, grundaren av Tesla och teknikmogul. Han tros vara den rikaste mannen på jorden vars stora inflytande knappast kan överskattas. Förutom att vara en framgångsrik entreprenör har han också en stor och exemplarisk familj.

Intressant nog har hon 12 barn och det var alldeles nyligen som han välkomnade sitt 12: e barn med Shivon Zilis. Dessa två har alltid hållit sina barn borta från rampljuset för deras integritets skull.

Det är värt att nämna att Musk först omfamnade faderskapet 2002 med födelsen av sin första arvinge, Nevada Alexander. Hans mamma blev Justine Wilson. Sorgligt nog gick pojken bort strax efter hans ankomst.

År 2004 välkomnade de tvillingarna Vivien Jenna och Griffin som följdes av trillingar 2 år senare. Det är värt att nämna att de alla föddes på grund av IVF.

När det gäller hennes förhållande med Grimes välkomnade de först sitt barn 2020. Senare fick de en dotter genom surrogatmödraskap. År 2021 kom tvillingar till denna värld. Vad gäller deras 12:e barn håller de fortfarande namn och kön på barnet hemligt.

Like this post? Please share to your friends: