”Stora ögonpåsar, grått hår och rynkor!” Så här har åren förändrat den amerikanska modellen Paulina Porizkova

Hon var bara 1️⃣5️⃣ när hon började sin modellkarriär och presenterades i Chanel, Christian Dior och Harper’s Bazaar! 😍👏 Hela världen bländades av hennes änglalika skönhet, men tiden har gått och hon är redan 5️⃣9️⃣! 🧐😲Fansen kände knappt igen henne med grått hår och skrynkligt ansikte! 🤨😱 Kolla in hennes nya foton i den här artikeln! 👇

Den eteriska charmen, den änglalika skönheten och kvinnligheten hos denna modell och författare vände allas huvuden tillbaka på 1980-1990-talet. Hon vågade sig in i modellvärlden redan vid 15 års ålder och betraktades som en av de bästa och mest framgångsrika stjärnorna inom mode vars stora otroliga höjder knappast kunde överskattas.

Miljoner avundades hennes överjordiska charm och det var svårt att motstå och inte bli förälskad i denna diva. Paulina ansågs ha otroligt vackra ansiktsdrag som utmärkte henne och gjorde henne till en dröm för alla män. Åren har gått och vi är rädda för att säga att den ikoniska kvinnan redan har fyllt 59 år.

Hon bestämde sig för att omfamna det naturliga åldrandet utan att vända sig till kosmetiska kirurger och kosmetologer. Porizkova har gått ner i vikt avsevärt, fått åldersrelaterade rynkor och låtit håret växa helt grått. Även med så många ”oönskade” förändringar lyckas hon stjäla allas hjärta.

Like this post? Please share to your friends: