”Som ett monster från en skräckfilm!” Clint Eastwoods dotters bröllopsfoton dyker upp på nätet

Var redo att bli förskräckt över att se Eastwood på sin dotters bröllopsfoton! 😳😵‍💫The fans var INTE redo att se sin favoritskådespelare se ut så där! 😟🤐 Den en gång hetaste mannens hår blev grått och han kunde knappt stå! 😬😱Se hur han såg ut på sin dotters bröllop i den här artikeln! 👇

Som en kort påminnelse har han 8 barn från 6 olika kvinnor och hans uppvärmda kärleksliv har alltid gjort vågor. Det var på den legendariska skådespelarens ranch i Kalifornien som hans dotter Morgans bröllop ägde rum. Detta var ett så anmärkningsvärt tillfälle som mannen helt enkelt inte kunde missa.

Den charmiga gravida bruden knöt knuten med Tanner Koopmans, en energiförsäljare. Ceremonin vann hjärtat hos alla som var närvarande. Det är värt att nämna att Morgan är den yngsta av hans 8 barn. Hennes val föll på en mjölkig klänning med en delikat spetsslöja.

Hon visade upp sin söta babybula som den prominente skådespelaren försiktigt klappade då och då. Den 94-årige mannen kunde knappt hålla tillbaka sina känslor och var överväldigad av glädje. Ändå undgick hans märkbart åldrade utseende inte någons uppmärksamhet.

”Vad är det för fel på hans ansikte?”, ”En gång en hjärtekrossare, nu en bräcklig farfar!”, ”Blinka två gånger om du behöver hjälp”, ”Är jag den enda som inte kände igen honom direkt?”.

 

Like this post? Please share to your friends: