”Slutligen, vem är hans far?” Prins Harry håller fortfarande på att klargöra om Charles III är hans far eller inte

”En riktig skandal som fortfarande diskuteras!”😱Prince Harry bestämde sig för att ta upp ännu skrämmande ämne i sina memoarer: vars barn han är😲🫢Det skandalösa svaret du kan hitta i artikeln👇👇👇

Det faktum att Harry är kopplad till pincerens personlighet oroar honom fortfarande till och med. Det visar sig att han bestämde sig för att diskutera ett fruktansvärt ämne igen: vars barn är han, med tanke på allt.

Vi vill påminna dig om att flera berättelser har diskuterats i många år att hans far var någon annan. Han förklarar att alla glömde att hans mamma och borgmästaren utvecklade ett förhållande först efter hans födelse.

Många fans av kungafamiljen tvivlar fortfarande på att Charles är prins Harrys riktiga far. Detta beror på de många utomäktenskapliga angelägenheterna hos prinsessan av Wales. På grund av Dianas affär med den brittiska arméofficeren James Hewitt bestämde många att prins Harrys röda hår bevisade att han var Hewitts son och inte prinsen av Wales.

Dessutom tillbringade han hela sitt liv med att bekämpa dessa rykten. Han gjorde rätt i att slutligen besluta sig för att ge en slutlig lösning på denna fråga. Utan detta är det osannolikt att hans livskvalitet kommer att förbättras.

Like this post? Please share to your friends: