”Slutade känna igen sin familj!” Detta är vad afasi har gjort med skådespelaren Bruce Willis

Bryter! 💥Det är dags att säga ”Adjö” till honom eftersom demenssjukdomen fortskrider och han har kort tid kvar! 😭💔 Skådespelaren håller på att tappa minnet och kan inte längre känna igen sina släktingar! 😳😫 Vi är rädda för att hans familj har några sorgliga nyheter att dela med oss! 🤧Se artikeln för mer! 👇

Det är ingen hemlighet för någon att den här legendariska skådespelaren inte hade något annat val än att avsluta sin karriär mitt i diagnosen. Han har demens som snabbt utvecklas och vi kan alla inte göra något annat än att vänta på ett mirakel. Den dödliga sjukdomen har redan tagit ut sin rätt på honom och många symptom är redan svåra att undvika.

Nyligen har paparazzi filmat den märkbart förändrade skådespelaren på gatorna i Los Angeles. Att säga att han upphörde att se ut som sig själv är inget att säga. Hans hår och skägg blev helt grått och han tappade avsevärt i vikt under kampen mot sjukdomen.

Detta påverkar hans kognitiva förmågor och det är känt att hans familj desperat ber för honom. Alla medlemmar försöker tillbringa så mycket tid med honom som möjligt. Till och med hans exfru D. Moore missade inte chansen att gratulera honom på fars dag och nämnde vilken bra pappa han alltid har varit för deras döttrar.

”Slutet på legenden!”, ”Mitt hjärta brister varje gång jag ser honom så svag och desperat”, ”Skickar böner!”, ”Gud, snälla rädda den här mannen”.

Like this post? Please share to your friends: