”Slim kille har redan återhämtat sig”: hur sonen till Tom Cruise och Nicole Kidman ser ut och vad han gör

Han brukade vara en smidig, smal och vältränad kille.🧐

Det berömda vackra paret Nicole Kidman och Tom Cruise gifte sig 1990. De ansågs vara ett mycket romantiskt par men det hände så att de 2001 bröt upp.

De har två adoptivbarn: flickan är nu 28 år gammal och sonen är 26. Till skillnad från sina berömda föräldrar lever de inte ett offentligt liv och de har praktiskt taget inga foton på Internet.

Nyligen publicerade Conor ett foto på sin Instagram-sida. Innan det gillade han inte att publicera någonting, hans prenumeranter blev mycket förvånade över hur han hade förändrats. Han brukade vara den smala och passande killen.

Nu har Conor ett tjockt skägg, har fått övervikt och ser ännu äldre ut än sin far. Hans adoptivföräldrar bröt upp när han var 6 år gammal. Både far och mor har samma rätt att kommunicera med barnen men Nicole åkte till Australien. Sonen och dottern stannade kvar hos Tom i Kalifornien.

Conor har nu ett förhållande med Nicole men barnen är mycket nära sin far. Vi kan se honom i flera filmer i olika roller. Sedan insåg han att en skådespelarkarriär inte var hans väg.

Sedan bestämde han sig för att arbeta som DJ men 2016 avslutade han denna karriär.

År 2019 gifte sig Conor med en tjej från Italien, de bor i den amerikanska delstaten Florida.

Mannen ägnade sig åt familjelivet, men vi vet inte vem han arbetar just nu. Om du tittar på hans sociala nätverk älskar han fiske väldigt mycket.

Like this post? Please share to your friends: