”Om det finns en vilja, finns det ett sätt!” Makarna förvandlade sin gamla lägenhet till oigenkännlighet och blev stjärnor på Internet

Min man och jag var trötta på vår fula lägenhet, så vi förvandlade den radikalt! 😉💪De som inte trodde att vi kunde, är nu mållösa av det slutliga resultatet! 🤐💘 Ingen tror att det här är samma lägenhet! 😮För bilderna före och efter – se artikeln! 👇

Anledningen till att dagens hjältar, ett gift par, köpte denna gamla och förfallna lägenhet var att deras sons skola låg precis i närheten och de hade inget annat val. Lägenhetens skick lämnade mycket att önska men det fanns inga alternativ. Men den hade också fördelar: en vacker utsikt och att vara borta från trafikbullret.

De målade väggarna i entrén i en dämpad blå nyans. Cementplattor valdes för golvet. I hallen kan man se en stor nisch där ett förvaringsutrymme organiserades, som täcktes med sammetsgardiner. Samma gardiner är förlängda och kan täcka dörröppningen till ytterdörren.

Ägaren till lägenheten älskar att laga mat och tog till och med en kurs på en professionell internationell gastronomisk skola. På grund av detta beslutades det att göra köket nära professionellt. Här finns allt som behövs. Gasröret fick flyttas en aning till en annan plats.

Samma cementplattor som användes i korridoren valdes för golvet. Själva uppsättningen placerades på båda sidor. Fasaderna är gjorda för att se ut som metall. Förklädet är fodrat med vita rektangulära plattor.

En tvättmaskin hittade sin plats på bordsskivan nära fönstret, och till höger om den organiserades en kompakt arbetsplats för ägaren av lägenheten eftersom han arbetar på distans hemifrån.

De nya ägarna hade inget val: skapa ett isolerat sovrum eller skapa ett vardagsrum här. Som ett resultat bestämde de sig för att skapa ett vardagsrum-matsal här så att hela familjen kunde tillbringa tid här.

Väggarna målades grå, och golvet lades med parkett i en fransk fiskbenslayout. Vid ingången till rummet finns en matsal där hela familjen bekvämt kan rymmas. Nära matbordet finns en osynlig dörr som leder till ett rymligt omklädningsrum.

Det andra isolerade rummet gavs till två söner. Här lyckades vi placera två arbetsplatser, förvaringsutrymmen och en våningssäng, som ligger till höger om ingången.

Ett beslut fattades om att hålla badrummet och toaletten åtskilda. Ursprungligen fanns det ingen toalett i badrummet, men som ett resultat av ombyggnaden blev det möjligt att installera en. De lade cementplattor på golvet och använde marmorimitationsplattor i stort format för väggbeklädnad.

Like this post? Please share to your friends: