”Mer som ett palats, inte en lägenhet!” Makar förvandlar en gammal lägenhet och spränger nätverket med de slutliga resultaten

Medan andra stilla drömmer om detta tog min man och jag risken och blev de lyckligaste människorna i världen! ❤️‍🩹🤩 Vi gav en gammal lägenhet en andra chans och bor nu på den mest önskvärda platsen någonsin! 😉 De slutliga resultaten lämnade alla mållösa! 🤐 Se hela omvandlingen i den här artikeln! 👇

Första gången de nya ägarna kom in i den här lägenheten var det inte den gamla renoveringen som skrämde bort den, utan de tre meter höga väggarna och dess enorma område som stal deras hjärta och lämnade inget utrymme för ytterligare diskussioner och tvivel. Det är 153 kvadratmeter och krävde mycket flitigt ord för att göras.

Allt som allt såg det bra ut, men det faktum att det byggdes redan på 2000-talet var ganska uppenbart. Entrén visade sig vara mycket rymlig och sofistikerad. En neutral ljus nyans valdes för väggarna, medan golvet dekorerades med ett exotiskt träd. Det viktigaste förvaringsutrymmet här är omklädningsrummet som döljs bakom gardinerna. Den motsatta väggen dekorerades med spegelinsatser för att visuellt förstora utrymmet.

De nya ägarna installerade en rymlig köksenhet med ljusgrå fasader. Ett beslut fattades att vägra en fullfjädrad övre nivå för att bevara friskheten och det naturliga ljuset i rummet. En vägg dekorerades med antika klippta tegelstenar, eftersom det befintliga tegelverket lämnade mycket att önska.

Till höger om balkongdörren placerade de en eldstadsportal, framför vilken det fanns en sittgrupp. Det fanns också plats i rummet för ett fullfjädrat piano, som ägaren till lägenheten ofta spelar. En stor soffa i smaragdfärg placerades i närheten.

De dekorerade väggarna i sovrummet med silkestapet med växtbilder. En del av rummet överlämnades till ett fullfjädrat omklädningsrum. Färgschemat i dessa funktionella områden är detsamma, vilket visuellt förenar dessa rum. De använde fuktbeständig färg, kakel och porslinstengods för efterbehandling.

Ett barnrum har en standardmöbeluppsättning: en säng, en arbetsplats och förvaringsutrymme. I badrummet har man använt porslinsstengods och vita kakelplattor. Istället för det vanliga badkaret fattades ett beslut att installera en rymlig dusch här.

Like this post? Please share to your friends: