”Mammas gener gjorde sitt jobb!” Så vacker har den amerikanska skådespelerskan Glenn Close’s dotter blivit

Alla pratar om Glenn Close, men har du redan sett hennes enda dotter? 🧐😮 Annie har vuxit upp och är redo att stjäla hjärtat från vem som helst av er! 💘🫠Hon gör sin egen väg i Hollywood! 🤩👏 Försök att inte bli kär när du ser hennes senaste bilder i den här artikeln! 👇

Många anser att kändisbarn sannolikt följer i sina berömda och framgångsrika föräldrars karriärfotspår, men vissa undantag händer när de väljer en helt annan väg. Dagens artikel handlar om Annie Maude Stark som gör sin egen väg i Hollywood.

Det var 1988 som Close och producenten John Stark lyckligt välkomnade sin dotter. Det var ganska tidigt som dottern började intressera sig för skådespeleri och fick en passion för film. Redan 2001 gjorde hon sin debut. Hon har inte gett upp det och hennes senaste projekt var just 2020.

Hennes slående likhet med sin mamma undgår ingen särskild uppmärksamhet. De har liknande hajar men samtidigt delikata drag, attraktionskraft och karisma som skiljer dem åt. Annie låter ingen förbli likgiltig, vilket inte är förvånande med tanke på hennes mors underbara gener.

”När mammas gener gjorde sitt jobb!”, ”Jag kan inte slita ögonen från henne”, ”Hon är den som snart kommer att överträffa sin mamma”, ”Vilka fantastiska gener!”.

Like this post? Please share to your friends: