Makarna gav sin gamla lägenhet en fantastisk förvandling och sprängde nätverket med slutresultatet

Min man och jag var trötta på vår ”fula” lägenhet, så det var dags att ge den en andra chans! 🤫😉 Med en låg inkomst men stor motivation förändrade vi den till oigenkännlighet! 😮💪 Ingen trodde att vi skulle klara det, men vi överträffade till och med deras förväntningar! 👏🤩Var redo att bli förvånad när du ser ”efter” -bilderna i den här artikeln! 👇

Hjältarna i dagens artikel planerade att göra en fullskalig renovering efter att ha köpt den här lägenheten, men deras låga inkomst och begränsade budget lät dem bara ge interiören ett fräschare utseende. Ett beslut fattades om att kombinera Scandi och klassiker i hennes framtida interiör.

Väggarna lämnades i sin ursprungliga form, men de målade golvet vitt. Ytterdörren har ersatts med en ny. På höger sida av entrén placerade ägarna budgetmöbler och en spegel i en träram hängdes mittemot den.

Köket har dock inte genomgått några större förändringar. Det exponerade tegelverket och golvet lämnades kvar. De ersatte också fasaderna på uppsättningen med nya. Matsalen har förändrats en hel del – matbordet och stolarna byttes ut.

Den gamla parketten lämnades kvar, även om den måste återställas och målas i en ljus nyans. Och väggarna täcktes med målningsbar tapet så att de när som helst kunde målas i någon annan färg. Vardagsrummet förblev i stort sett detsamma: man kan se en mjuk grupp med en TV-plats och en arbetsyta vid fönstret.

Sovrummet var ganska litet och här dominerade tydligen den gröna färgen. Färgpaletten i rummet ändrades omedelbart. Ljusa och neutrala färger kombineras nu med naturmaterial. En stor träbädd fick sin plats i mitten och rummet leder ut till balkongen.

Tidigare lämnade dess skick mycket att önska. Så det har uppdaterats helt och hållet. De organiserade ett rekreationsområde med möbler i smidesjärn som gör atmosfären ännu mer speciell.

Like this post? Please share to your friends: