Makar köper en 1970-talslägenhet av en pensionär och förvandlar den till det mest fantastiska stället att bo på

Till och med säljaren blev förvånad när min man och jag gick med på att köpa en så ful lägenhet, men vi hade andra planer! 😉🤌 Ingen gav någonsin en andra tanke att förvärva den före oss! 😅🥱 Vi betalade pennies för det och spenderade de återstående pengarna på dess renovering! 🤫🤩 Se de mind-blowing resultaten i den här artikeln! 👇

Dagens artikel handlar om en lägenhet i ett vanligt panelhus som byggdes tillbaka på 1970-talet. Det är en typisk trerumslägenhet vars skick lämnade mycket att önska med tanke på att de tidigare ägarna lämnade den försummad i årtionden. Överraskande nog fångade den uppmärksamheten hos ett ungt gift par.

Kort efter att de flyttat in slösade de inte tid utan anlitade en professionell inredningsarkitekt för en fullständig restaurering. Området är 70 kvadratmeter och en lång arbetsprocess lovade att vara framåt. Allt började med ombyggnaden av utrymmet.

Ljusa tapeter valdes för väggarna i korridoren och porslinsplattor för golvet. Man kan se en ottoman inte långt från ingången samt en öppen hängare för ytterkläder i ljusgrön färg. Ett fullfjädrat omklädningsrum skapades också här.

Vad gäller kök-vardagsrumsområdet fattades ett beslut att kombinera dem. De separerades med en glasvägg med en skjutdörr. Här gjordes en funktionell köksuppsättning med inbyggda hushållsapparater. Fasaderna imiterar trä. Det fanns gas i lägenheten, men de nya ägarna bestämde sig för att överge den och föredrog en induktion.

En lunchgrupp organiserades nära fönstret. Nära glaspartitionen finns en bekväm soffa, ovanför vilken en horisontell spegelpanel med belysning hängdes. De täckte väggarna med tapeter, bara på väggen bakom soffan är tapeten av en mörkare nyans. Deras val föll på laminat för golvet.

Inredningen i sovrummet är densamma som i resten av lägenheten förutom en vägg där en fresco användes. Längs samma vägg finns en dubbelsäng med en lyftmekanism. Nattduksbord med ”flytande” effekt placerades på båda sidor av sängen. De installerade också ett hängande skåp här.

Like this post? Please share to your friends: