”Ingen tror att det här är samma kök!” Den radikala restaureringen av detta nedmonterade kök blåste upp nätverket

Till och med grannarna skrattade åt mig och min man, så vi visste att det var dags för förändringar!🙌 Vi återställde vårt eländiga kök till oigenkännlighet och överträffade allas förväntningar! 👏🤩Det slutliga resultatet var häpnadsväckande! 🔥Se före- och efterbilderna i den här artikeln!

Dagens artikel handlar om ett gift par som förvandlade sitt lilla och eländiga kök och blev internetstjärnor. Eftersom dess utseende lämnade mycket att önska spenderade makarna de pengar de hade sparat på restaureringen. De lade ner själ och hjärta i projektet och slutresultatet gjorde dem helt nöjda.

Det första de övervägde var en nisch av gipsskivor. På så sätt avgränsade de det område som var avsett för köksmöbler. Längst upp i nischen bestämde man sig för att göra hål för spotlights. Dessa lampor kommer att vara separata från de vanliga kökslamporna.

Ursprungligen planerade de att använda kakel på väggarna, men sedan föll deras val på laminat vilket gav rummet ännu mer originalitet och speciell atmosfär. Nischen kompletterades med en kolonn som separerade köksmöblerna från apparaterna. För att spara utrymme placerade de mikroskåpen och ugnen ovanpå varandra.

Här kan man också se nedre skåp. Ägarna bestämde sig för att inte installera övre. Istället hängde de hyllor som innehöll allt de behövde. Färgen på möblerna och laminatets nyans matchar perfekt. Laminat är inte lika dyrt som kakel, men det ser inte sämre ut.

Nästa uppgift var att placera ett par ljusstrukturer ovanför matbordet. Renoveringen visade sig vara fantastisk och till och med häpnadsväckande.

Like this post? Please share to your friends: