Ingen tänkte en sekund på att köpa den här eländiga lägenheten förrän ett par såg potential i den

Min man och jag lyssnade inte på någon och köpte en ”ful” lägenhet med en mormorsrenovering! 😳😬 Vi valde ett gammalt hem, men ångrade det inte senare! 😏🤌Det var dags för förändringar när vi insåg att vi skämdes för att bjuda in gäster! 🙄😓 Kolla in före- och efterbilderna i den här artikeln! 👇

Medan ingen ens övervägde att köpa en sådan förfallen och nedslagen lägenhet, såg dagens makar stor potential i den och var snabba med att förändra den till oigenkännlighet. Även om den ursprungligen var bekväm, insåg de tydligt att det var hög tid för radikala förändringar.

Det hade varit deras stora dröm att få ett eget hus som skulle tillfredsställa dem helt och hållet. När de väl hade sparat ihop tillräckligt med pengar och köpt den här lägenheten skyndade de sig att anlita en inredningsarkitekt. Istället för mörka tapeter valde de nu ljusa färger som gav lägenheten en trevlig atmosfär.

Nyanser av grått och vitt dominerar här och gör att hemmet ser snyggt och modernt ut. Absolut alla rum genomgick stora förändringar. De sparade inte pengar på möblerna. Förutom de viktigaste rummen finns det också en specialdesignad relaxavdelning samt ett barnrum.

Dela gärna din åsikt med oss i kommentarerna!

Like this post? Please share to your friends: