”Han var en störande person att vara i närheten av!” Elton John belyser King of Pop flera år efter hans bortgång

Han bryter tystnaden och säger något som vi alla var rädda för att höra! 🤫😨 Elton John gör ett häpnadsväckande tillkännagivande som fansen till kungen av pop inte var redo för! 🤨🤐 ”Vid någon tidpunkt började han isolera sig från världen och från verkligheten”!💬 För mer – se artikeln! 👇

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Elton John (@eltonjohn)

Det går inte att förneka att Elton John är en av de mest legendariska, världsberömda och otroligt begåvade stjärnorna i sin generation. Hans strålande karriär sträckte sig över flera decennier och hans stora bidrag till musikindustrin kan knappast överskattas. I dag är John redan 75 år gammal.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Michael Jackson (@michaeljackson)

”I showbiz är vissa människor rädda för att bli igenkända på gatan, medan andra är superstjärnor av en annan värld. Elton John tillhör de senare”.

För den som inte vet det var han bekant med M. Jackson sedan tonåren och har nyligen gjort ett uppseendeväckande uttalande som inte lämnar någon oberörd. Boken belyser hans förvandling genom åren och nämner också sannolikheten för droganvändning.

Vad John tillade om Jackson var att han brukade vara bland de mest bedårande barnen, men att han ibland verkade fly från verkligheten vilket naturligtvis väckte en del frågor bland fansen. Elton har också nämnt att han verkade ha problem med sin mentala hälsa under de sista åren av sitt liv.

Dessutom har Elton John varit tvungen att säga ”adjö” till sina turnéer på grund av sina hälsoproblem.

”Jag kommer aldrig att turnera igen, men jag kanske gör något i framtiden”.

Som vi kan se har hans turnerande upphört och han tillbringar mer tid med sin familj.

Like this post? Please share to your friends: