”Han ler aldrig så här med Lopez!” Sällsynta bilder på Ben Affleck med sin tonårsdotter väckte frågor

Det var 2009 som Affleck och Garner välkomnade sin dotter Seraphina! 😮😍Kameralinser har nyligen fångat den vuxna flickan med skådespelaren! 🧐🫢 Se hur hon ser ut i den här artikeln! 👇👇👇

Även om de har varit skilda sedan 2018 tar B. Affleck och J. Garner mycket tid för sina barn och förblir samma dedikerade föräldrar. Trots att han redan är gift med någon annan tar Affleck en stor del i sina barns uppväxt.

Paparazzi har nyligen fångat Hollywood-skådespelaren som bär fem lådor med pizza och lyckligt interagerar med sin 14-åriga arvtagerska. Seraphina var klädd i knälånga shorts, en lös skit, en jacka och sneakers. Hennes utseende väckte frågor.

De exklusiva bilderna blev omedelbart virala och resulterade i blandade reaktioner. Vissa hävdade att hon såg ut precis som sin far, medan de andra var övertygade om att hon var en karbonkopia av sin underbara mamma.

Det är värt att nämna att hon är ex-makarnas mellanbarn. De har också två barn tillsammans: Samuel och Violet. Deras separation lyckades inte hindra dem från att prioritera sin tid med sina dyrbara barn.

Man kan säga att Affleck verkligen är en omtänksam och hängiven far som skulle göra absolut allt för sina bedårande barns välbefinnande. Jennifer Lopez, i sin tur, förstår honom helt från denna aspekt.

Like this post? Please share to your friends: