”Han fann kärleken, hon fann pengarna!” En 93-årig magnat visade sin femte fru och sprängde nätverket

En 9️⃣3️⃣ år gammal miljardär visade sin partner och nu kallar alla honom ”en lycklig man”!👌 Här är kvinnan som blev den femte hustrun till mannen vars förmögenhet är 1️⃣9️⃣ miljarder dollar! 💸💰 ”Världen har vänts upp och ner”, ”Pengar gör underverk”!💬 Försök att inte blunda av förlägenhet när du ser deras semesterbilder i den här artikeln! 👇

De exklusiva bröllopsbilderna av denna äldre välbärgade man och hans yngre fru har dykt upp i nätverket. Det icke-standardiserade paret gör fortfarande vågor på sociala medier och människor missar ingen chans att ”påminna” dem om deras stora åldersgap.

Den här gången blev Murdochs partner en kvinna vid namn Elena. De slösade inte tid utan gifte sig och legaliserade därmed sitt förhållande. Att säga att människor delar blandade åsikter om deras union är inget att säga. Medan vissa är genuint glada för dem, kan andra inte låta bli att kritisera och döma paret.

”Jag tvivlar starkt på hennes känslor”, ”Vem ska berätta sanningen för honom?”, ”Pengar gör människor blinda”, ”Världen har vänts upp och ner”, ”Vad fann den här skönheten i honom? Visst, pengar!”.

Like this post? Please share to your friends: