”Framtida supermodeller!” Jessica Parker visade sina döttrar och blåste upp nätverket

Det var i 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣ som hon välkomnade sina tvillingar via surrogatmödraskap! 🤗😍 Tabitha och Loretta tog de bästa generna från sin mamma och firade redan sin 1️⃣5️⃣th födelsedag! 😯💘 Skådespelerskan visade vilka skönheter de har blivit och du kan också se i den här artikeln! 👇

Många kanske minns denna ikoniska och enastående skådespelerska från ”S”x and the City”, en populär amerikansk komediserie, som prydde våra skärmar från 1998 till 2004. hon har varit lyckligt gift med M. Broderick sedan 1997 som hon delar tre barn med.

Den 23 juni var ett speciellt och anmärkningsvärt tillfälle för den legendariska filmstjärnan. Hon firade sina tvillingdöttrars 15-årsdag och delade ett hjärtevärmande inlägg tillägnat dem på sociala medier. Eftersom hon för det mesta håller sin familj privat, kom detta som en stor överraskning för hennes följare.

”Två femtonåriga gudinnor. Vi känner oss så lyckligt lottade och älskar er innerligt. Grattis på födelsedagen, våra älskade Loretta och Tabitha. Att fira er närvaro i våra liv ger oss enorm glädje”.

22-årige James delar alltför ofta sällsynta stunder med sina älskade systrar och ger en sällsynt inblick i deras liv.

Att barnen dyker upp med dem vid offentliga evenemang är ett ganska sällsynt fenomen. Deras senaste framträdande tillsammans var i mars 2022 vid premiären av Parker och ”Plaza Suite”.

Like this post? Please share to your friends: