”Exklusiva bilder på Cruises och Kidmans adopterade barn”: Så här ser deras vuxna barn ut

För 30 år sedan adopterade Kidman och Cruise två barn men skådespelerskan glömde bort dem kort efter deras skilsmässa.💔😦För första gången på två år fångade fotografer deras vuxna barn. 🧐🤔Här är de! 😮

Detta par ansågs vara ett av de starkaste och vackraste i Hollywood. Men tyvärr hade de inga biologiska barn. Det var 1992 som skådespelaren adopterade en flicka.

Deras adopterade son var bara 6 år när föräldrarna skilde sig. Efter deras uppbrott beslutade rättegången att de båda skulle ta ansvar för sina barn. Men Kidman var alltid upptagen med att spela och resa och kunde inte ta sig tid för dem. Här är Isabella nu!

Kidman kunde inte hålla sina barn borta från inflytandet från sin man som vid den tiden var mycket intresserad av scientologi. Hon kunde inte göra något åt det och hade inget annat val än att ge upp.

Det är värt att nämna att mannens andra äktenskap slutade i skilsmässa på grund av samma anledning. Sedan gifte sig Nicole med en gitarrist och gav honom biologiska arvingar.

Den enastående skådespelerskan slutade kommunicera med sina adoptivbarn som redan har vuxit upp och nyligen har fångats för första gången på två år.

Like this post? Please share to your friends: