”En gång en hjärtekrossare i Hollywood, nu en hemlös man!” Val Kilmers senaste utflykt skapade kontroverser

Folk misstar Kilmer för en tiggare när han gör ett sällsynt offentligt framträdande! 😬😱Miljontals hjärtan tillhörde honom då, men nu krävs det mod för att titta på honom! 🙄😤Detta är vad dåliga vanor har gjort med ”den ledande Hollywood-hjärtkungen”! 🧐😳Kolla in hans senaste foton i den här artikeln! 👇

Ingen kommer att förneka att han var en av de mest önskvärda och enastående Hollywoodstjärnorna vars ikoniska roll, karisma och attraktivitet katapulterade honom till stjärnstatus. När han en gång kallades som den största hjärtekrossaren kan samma sak inte sägas om honom just nu.

Men ålder, dålig hälsa och flera kosmetiska ingrepp har förändrat honom till oigenkännlighet. Det sätt på vilket hans ansikte har förändrats lämnar långt ifrån alla nöjda och orsakar mycket offentlig skandal. Även om han inte har gått in i detalj om sin resa, har de lojala fansen uppenbarligen sett honom förvandlas genom åren.

Få vet att han kämpade mot strupcancer och var tvungen att genomgå omfattande och invecklade behandlingar. Kilmer genomgick allvarliga operationer och förlorade till och med sin röst. Allt detta gick inte obemärkt förbi och nu är det svårt att känna igen den 64-åriga stjärnan.

Hans senaste utseende fick stor spridning på sociala medier och alla hävdade att han helt har förlorat sig själv. Han väljer ett mer avslappnat utseende och ser för det mesta ovårdad ut.

Like this post? Please share to your friends: