”Det är olagligt att se så bra ut vid 86!” Så har åldern och åren förändrat den amerikanska skådespelerskan och aktivisten Jane Fonda

Fansen var tvungna att dubbelkolla Fondas ålder efter de senaste paparazzi-bilderna! 🧐😮Hon visar att även på 8️⃣6️⃣ kan en kvinna behålla sin charm och se fantastisk ut! ❤️‍🔥🤭 Paparazzi såg den amerikanska skådespelerskan på gatorna i New York och detta är något som alla borde se! 💥För bilderna – se artikeln! 👇

När man tittar på de nya bilderna av Jane Fonda blir det svårt att tro att den amerikanska skådespelerskan och aktivisten redan närmar sig sin 87-årsdag. Bilderna togs i februari och visar den ikoniska stjärnan i en snygg outfit och ser hälften av hennes ålder ut.

Show business-stjärnans val föll på en fashionabel trenchcoat kompletterad med en halsduk i ljus orange färg och en matchande väska. Sammantaget var hennes bild framgångsrik och framhävde Fondas tidlösa femininitet och lockelse. Man kan säga att hon verkligen har åldrats som vin.

Än idag försöker hon hantera alla sina tillhörigheter utan någons hjälp och tillbringar mycket tid med sina dyrbara barnbarn som hon bokstavligen avgudar. Hon lägger stor vikt vid att hålla sig fysiskt aktiv, vilket är den viktigaste nyckeln till hennes tidlösa energi och oförgänglighet.

Hon ger naturligtvis inte längre några träningspass, men hon ägnar sig fortfarande åt lätt tyngdlyftning och promenerar mycket regelbundet. Hon ser fysisk aktivitet som den viktigaste faktorn för att hålla sig ung och energisk trots åldern. Det är värt att nämna att hon fortfarande är trogen sin livsstil och inte ser åldern som en börda.

Like this post? Please share to your friends: