”Vilken ovårdad look!” Meghan Markle väckte uppståndelse med sina synliga ben under skrynkliga shorts

Den här kvinnan har helt glömt bort vem hon är!👸🏻❌ När man ser henne i skrynkliga shorts är det inte uppenbart att Meghan är prinsens fru!🤴🏻💔Hon trodde säkert inte att hennes ben skulle fångas av paparazzi🦵🏻📸Hennes märkliga bild se here⬇️

Häromdagen blev den 41-åriga hertiginnan av Sussex Meghan Markle av misstag upptäckt i vardagen, när hon var med sin man, iförd skrynkliga kläder. Detta ögonblick orsakade utan tvekan spänning och överraskning bland Internetanvändare.

Gatufotografer tog av misstag flera bilder av Meghan i en vit skjorta och korta shorts. Hon kompletterade sitt utseende med en elegant hatt.

Dessa fotografier har blivit föremål för kontrovers. Många var glada över hennes känsla för stil och beundrade hennes val av bild. Men vissa har uttryckt missnöje och hävdat att Meghan inte följer traditionella brittiska normer. De var särskilt besvikna på de skrynkliga shortsen.

Vissa användare uttryckte åsikten att Meghan såg felfri ut och stödde paret. De noterade att Meghan hade ett positivt inflytande på prins Harry.

Vad tycker du om Meghans stil? Vi är intresserade av din åsikt, dela den i kommentarfältet.

Like this post? Please share to your friends: