”Vilken lycklig man!” Hur Blake Lively ser ut efter 4 förlossningar lämnar alla mållösa

Hon visade upp sig i bikini och nu kallar alla hennes man för en ”lycklig man”! 😏🤌Det borde vara olagligt att se så het ut efter 4️⃣ barnafödslar och vara 3️⃣6️⃣ år gammal! 🤭❤️‍🔥 Reynolds blir uppriktig och delar ärliga tankar om Lively som sin fru! 🧐🤫 För mer – se artikeln! 👇

Ett av de mest exemplariska och berömvärda paren i showbusiness är B. Lively och R. Reynolds. De korsade först vägar på uppsättningen av ”Green Lantern” och började dejta ett år senare. Dessa två knöt knuten den 9 september 2012. Makarna har välkomnat fyra döttrar och den fjärde har kommit till denna värld alldeles nyligen.

Den senaste tiden har den ikoniska skådespelerskan poserat i en vit kortärmad topp och smala byxor och fångat inlägget ”summer lovin’… had me a blast”.

Det var den 9 september som de firade sin tionde bröllopsdag och även efter så många år är de fortfarande oskiljaktiga.

Mannen missar ingen chans att visa sin tacksamhet till sin fru för hennes orubbliga stöd och hängivenhet. Han har inte en enda gång nämnt att han inte ens kunde föreställa sig att vara far till en son och att han känner sig välsignad över att ha sina fyra flickor.

”Det måste sägas igen … Du är centrum för varje upplevelse som den här familjen har. Jag är tacksam för den kärlek och det ljus som du smugglar in i varje sekund av våra liv. Jag känner igen dig i våra barns ögon”.

Like this post? Please share to your friends: