”Vilken fenomenal förvandling!” Detta eländiga ställe förvandlades till ett lyxigt modernt hus

Detta är ett och samma hus, kan du tro? 🫣🤯 Det tog fyra månader att radiellt omvandla denna eländiga lägenhet och här är det slutliga resultatet! 😍👏

Dagens hjältar köpte detta eländiga hus och hoppades att de skulle förvandla det utan erkännande och göra en bekväm och lyxig plats att bo i. Ägaren behövde en mästare för designen och litade initialt på dem hela processen.

Utan att ändra rummets layout fick lobbyn formen av ett smalt och långt utrymme. Golvet är färdigt med kakel, väggarna är uppdelade i två färger och dekorerade med två lister.

När det gäller köket valdes ljusa högar och väggarna målades i grå nyanser. Vissa element var i gröna och vita färger som skapade en speciell atmosfär inuti.

Det finns också en matplats mot den, en perfekt plats för att äta och njuta av familjetid.

Och här är sovrummet – den viktigaste platsen att koppla av. Det är inrett i blå nyanser och ser både traditionellt och modernt ut.

Här finns en mjuk säng, kuddar, sängbord och en TV-apparat. Så bekvämt det ser ut!

Detta rum tillhör den unge hjälten. Det finns också en liten arbetshörna mot fönstret. Den eleganta garderoben gick inte heller obemärkt förbi.

Och ett barnrum för den lilla prinsessan! Det är i ljusare och mer känsliga nyanser. Hur noggrant allt var utformat här!

Och naturligtvis en balkong där man kan ta en kopp te och njuta av den underbara utsikten.

Badrummet och toaletten är också utformade på ett elegant sätt. Ta en titt!

Like this post? Please share to your friends: