”Vilken fantastisk förvandling!” En tjej förvandlade sin lägenhet med gammal renovering till ett drömboende

Jag var trött på min fula lägenhet, så jag fick en lysande idé! 🤫🤌 Istället för att åka på semester spenderade jag pengarna på dess renovering och ångrade aldrig det senare! 😍👏 Från en ”mormors” lägenhet förvandlades den till en lyxig plats att bo! 👍🤭 För före-efter-bilder – se artikeln! 👇

Ägaren till dagens gamla lägenhet är en ung tjej, en bloggare. Saken är att hon har bott här hela sitt liv och att flytta till en ny plats var inte i hennes planer, så hon bestämde sig för en radikal renovering. Huset från 1960-talet visade sig vara fantastiskt i slutet av omvandlingen.

Den första uppgiften var att byta ut ytterdörren. För att visuellt utvidga gränserna för utrymmet målades väggarna vita. Och för praktiska ändamål läggs porslinsplattor i stort format på golvet.

Till höger om ingången finns en elegant konsol, en spegel och en kompakt ottoman i en turkos nyans. I nischen kan man se en stor garderob för ytterkläder. Fasaderna valdes med spegelinsatser.

Den tidigare ingången till köket blockerades – nu kan du komma till köket från vardagsrummet. De övergav den vanliga dörren och gjorde en glidande partition i fransk stil. De dekorerade golvet och förklädet med porslinsstengods. En hörnuppsättning i beige färg är installerad mot väggen.

Vardagsrummet visade sig vara ett genomgångsrum, eftersom du från det kan komma in i alla rum i lägenheten, utom badrummet. Ett beslut fattades om att ta bort balkongblocket för att skapa balkongdörrar i fransk stil. Tack vare denna teknik strömmar mer naturligt ljus in i rummet.

På höger vägg från ingången till vardagsrummet kan man se en bekväm soffa som kan fällas ut för att skapa en fullfjädrad sovplats för gäster vid behov. Mittemot den mjuka zonen placerades en tv-zon med en eldstadsportal.

Från vardagsrummet kommer vi in i sovrummet. Väggarna är målade i en tiffany-färg och de använde klassiskt laminat för golvet. Väggarna kompletterades med lister och speglar. En dubbelsäng i rosa klädsel placerades i mitten, vilken säng har en lyftmekanism som ger extra förvaringsutrymme i sovrummet.

Bredvid sängen fanns nattduksbord och ett litet toalettbord som tillverkades på beställning. Det var möjligt att organisera ett fullfjädrat omklädningsrum. Det har allt du behöver, inklusive eluttag och ventilation.

Badrummet och toaletten kombinerades till ett utrymme med en yta på 6 kvadratmeter. Matt porslinsplattor valdes för golvet, och väggarna är fodrade med glansiga porslinsplattor och mosaiker.

Like this post? Please share to your friends: