”Vid 56 ser hon ut som om hon är 80!” Nicole Kidman fotograferades med helt grått hår och fick kritik

”Uppenbarligen har hon blivit äldre! ”👩🏼💔Av någon anledning har Kidman, på 5️⃣6️⃣, beslutat att inte dölja sina gråa hair👵🏻🖌️Fans av den åtråvärda Hollywoodskådespelerskan är förbryllade över varför hon gjorde this🤷🏻‍♀️😫De ber Nicole att återgå till sin tidigare bild😭Slumpmässiga bilder se here⬇️

Nicole Kidman överraskade nyligen fansen med sin unika bild. Den 56-åriga filmstjärnan bestämde sig för att inte dölja sitt naturliga gråa hår och avslöjade hårets naturliga skönhet för sina fans. Många internetanvändare delade sina åsikter om skådespelerskans uppdaterade utseende. De diskuterade aktivt fotografierna som tagits av paparazzi i kommentarerna.

”Plus några år till utseendet. Naturligt grått hår öppnar upp nya aspekter av ungdom”, ”Var och en sin egen åsikt, men jag är mycket nöjd med detta mod”, ”Beslutet tillhör henne, men personligen ser jag inte skönheten i det”, ”Kanske är det bara en ny blick på åldrande?”,

”Den här bilden är inte i min smak”, ”Nicole, vi är vana vid att se dig som blond”, ”Hon är så vacker, varför bestämde hon sig för det?”, skrev de som kommentarer till bilderna.

Vad kan du säga om Nicoles nya bilder? Tycker du att Kidman borde återgå till sin gamla image? Dela med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.

Like this post? Please share to your friends: