”Vem stal hennes hjärta efter Affleck?” Hur Garners nya pojkvän ser ut blev föremål för diskussioner

Garner visade upp sin nya pojkvän och väckte en del frågor bland fansen! 🤔❓Märker du något konstigt också? 🧐Utseendet av skådespelerskans partner orsakade kontroverser! 😮😳 Se deras gemensamma foton i den här artikeln! 👇

Efter äktenskapet med Ben Affleck och välkomnande av tre barn med skådespelaren tog det inte Garner lång tid att återhämta sig och gå in i ett nytt förhållande. Det rapporteras att ex-kärleken till Lopez nuvarande make träffar affärsmannen John Miller.

Detta kom som en stor överraskning för fansen eftersom de fortfarande var ”upptagna” med att diskutera förhållandet efter äktenskapet mellan exen.

För dem som inte vet fortsätter ex-makarna att vara föräldrar till sina tre barn. Affärsmannen och advokaten, född 1978, är VD för CaliBurger och CaliGroup. Tidigare var han vice president för immateriella rättigheter vid Arrowhead Pharmaceuticals.

Skådespelerskans fans och anhängare skyndade sig att dela sin åsikt om hennes nya pojkvän. Hans utseende orsakade blandade reaktioner som fick många att tro att hon hittade den exakta kopian av sin ex-make. Tycker du det?

Like this post? Please share to your friends: