”Som ett skelett med ett förvridet ansikte!” Detta är vad kosmetisk kirurgi har gjort med Janice Dickinson

På 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s drev hon alla till vansinne med sin ”råa” skönhet och blev världens första supermodell! 🙌🤩 På den tiden avgudade flickor henne och män drömde om henne, men tiden hade andra planer! 🙄😟 Hon skämde bort sin änglalika skönhet med flera plastikoperationer och fansen kände inte igen henne på de senaste bilderna som finns i den här artikeln! 👇

Det finns knappast någon som kommer att ifrågasätta hennes identitet. Här är Janice Dickinson vars otroliga skönhet och kvinnlighet etablerade henne som en av de mest framgångsrika och önskvärda stjärnorna i tiden mot vilken ingen kunde förbli likgiltig då.

På 1970-talet hade hon inga jämlikar och alla avgudade denna legendariska skönhet. Det är dock bara ett fåtal som känner till de turbulenta delarna av hennes tidiga liv. Det kan komma som en stor överraskning att veta att hon växte upp i svår alkoholism och till och med tvingades utstå övergrepp och försummelse.

Hennes seger som ”Miss High Fashion” markerade början på hennes drizzlande karriär. Hon prydde omslaget till prestigefyllda tidskrifter som Vogue, vilket gjorde henne till en av de mest hyllade och framstående personerna. Hennes erkännande och popularitet sträckte sig utanför hennes hemland och hon blev en global ikon.

Åren har gått och hon har genomgått stora förändringar. Eftersom hon inte kan acceptera det naturliga åldrandet har hon genomgått kosmetisk kirurgi för att bevara sin eviga ungdom och skönhet. Idag framträder hon med ett rynkigt och förvridet ansikte som är oigenkännligt i hennes beundrares ögon.

Like this post? Please share to your friends: