”Som barnbarn med farfar!” Paparazzi kunde fånga Robert De Niros unga fru med deras nyfödda

”Bebisens ansikte syns och även namnet avslöjas!”🫣Robert De Niro vid 80 fick sitt sjunde barn med sin unga fru och de fångades äntligen på en promenad😳🥰Se bara deras familj här👇

Den 80-åriga amerikanska skådespelaren Robert De Niro har blivit far igen för sjunde gången. Han gifte sig med en ung kvinna, Tiffany Chen, som är kampsportsinstruktör, och de fick en flicka. Flickan heter Gia Virginia Chen-De Niro och föddes den 6 april.

Robert sa att han var glad att han vid den här åldern blev pappa igen. Han tillade att de båda var glada och att graviditeten var planerad. Skådespelaren delade nyligen ett foto av sig själv med sin dotter i en onesie.

När De Niro under en intervju tillfrågades om sina sex andra barn svarade han: ”Jag har precis fått barn”․ Han sa senare att han dolde det faktum att han hade ett barn för allmänheten eftersom han inte ville ge upp henne.

När informationen om graviditeten redan hade avslöjats blev alla hans kollegor i den sista filmen chockade. De hade inte vetat om det tidigare eftersom de höll graviditeten hemlig.

Det var på inspelningen av The Intern som Robert och Tiffany träffade varandra för första gången. De började träffas 2021 och Tiffanys graviditet blev känd efter att de upptäcktes i New York.

Nyligen fotograferade paparazzi både paret och Tiffany med barnet. På bilden som publicerades av fotograferna syns barnets ansikte tydligt. Vi vet att trots allt sitt arbete tillbringar De Niro all sin fritid med sin familj.

Like this post? Please share to your friends: