”Skallig, som en pojkflicka!” Nyfiken paparazzi fångade Shiloh Jolie-Pitt med en helt ny bild

Kameror fångade Jolies och Pitts ”komplicerade” dotter som rockade sin nya look! 😮🧐Kändisbarnet sågs med en rosa buzzcut under en lunch med en vän! 🤭Se paparazzi-foton i den här artikeln! 👇👇👇

Ett av de mest skandalösa och omtalade kändisbarnen är onekligen Shiloh. Den ”komplicerade” flickan fångade igen paparazzis uppmärksamhet som nyligen har orsakat en furor som visar sin nya bild med kort rosa hår.

Den 17-åriga flickan upphör aldrig att vara i centrum för allas uppmärksamhet eftersom hon ständigt ändrar sin stil och tankar om att bli en pojke eller förbli en flicka. Hon verkar inte ha hittat sin egen väg och är fortfarande på sin självupptäcktsresa.

”Den perfekta blandningen av hennes föräldrar!”, ”Hon tog definitivt de bästa generna”, ”Hon stal mitt hjärta! Jag kommer aldrig att sluta beundra hennes perfekta ansiktsdrag”, ”Inte undra på att Jolie och Pitt har de vackraste barnen”.

”Även skallig ser hon söt ut”, ”Har hon planer på att försöka sig som modell? Det skulle säkert bli en succé!”, ”Kan inte ta ögonen från henne!”.

Like this post? Please share to your friends: