”Så läskigt! Sluta med det där!” Så har otaliga skönhetsingrepp förstört Schwarzeneggers exfru

Var redo att bli förskräckt över att se Schwarzeneggers exfru på nya oredigerade bilder! 😱🤐Shiver dök upp efter flera plastikkirurgier och orsakade en furor med sin drastiska omvandling! 🤯🫣 Se hur hon ser ut nu i den här artikeln! 👇👇👇

Paparazzi har nyligen fångat Maria Shiver, legendariska Schwarzeneggers ex-fru på gatorna i Santa Monica. Kameralinser har nyligen fångat kvinnan som oåterkalleligt har förstört sitt utseende. Den tidigare skönheten var svår att känna igen.

Att säga att hon har förvandlat sig själv till oigenkännlighet är faktiskt ingenting att säga. I jakten på evig ungdom har hon genomgått märkbara förändringar som olyckligtvis inte bara misslyckades med att ge henne mer charm utan också tog hennes skönhet.

”Du kommer inte att se något mer skrämmande än detta idag!”, ”Vilket brott det var att förstöra sådan skönhet!”, ”När plastikkirurgerna gick för långt!”, ”Hur kan vi se detta?”, ”Arnold skulle vara förskräckt över att se henne nu!”.

Det bör nämnas att Maria och Arnold var gifta i 25 år. Skilsmässoprocessen tog nästan 10 år och det var inte förrän förra året som de officiellt skilde sig.

Like this post? Please share to your friends: