” Pretty Womans barn har vuxit upp!” Så här ser Roberts och Moder’s barn ut idag

Hon var 37 när hon välkomnade sina tvillingar! 😮😍 Roberts stormade nätverket genom att visa sina redan vuxna barn vars nya bilder finns i den här artikeln! 👇👇👇

Förutom att vara en enormt framgångsrik, världsberömd och önskvärd skådespelerska samt en av de mest höga och inflytelserika figurerna i branschen, är J. Roberts också en hängiven mamma till tre och en omtänksam hemmafru.

Det har redan gått omkring två decennier sedan hennes man och hon lyckligt gifte sig. Mannen som blev Pretty Womans stora kärlek är Daniel Moder. Den ikoniska filmstjärnan delar ofta exklusiva bilder av sin partner och deras barn.

Deras bedårande tvillingar har redan fyllt 18 år, medan deras yngsta, Henry, fortfarande är 16. Under en lång tid hade Roberts gömt dem från allmänhetens ögon och därmed skyddat och upprätthållit deras integritet.

Roberts delar ofta med sig av sina insikter om att bli mamma i 30-årsåldern och tillägger att hon mötte osäkerhet och misstro. Men allt gick bra utan några komplikationer och nu kan hon njuta fullt ut av moderskapets glädjeämnen.

För att hålla dem borta från journalister och paparazzi bestämde sig paret för att flytta från Los Angeles till San Francisco i hopp om att uppfostra sina barn bättre och hjälpa dem att börja en självupptäckande resa.

De har redan vuxit upp och är kusligt lika båda sina föräldrar. Roberts är alltid där för att visa sitt orubbliga stöd för dem. Deras slående utseende väcker ofta allmänhetens intresse.

Like this post? Please share to your friends: