”Pappas små prinsessor har vuxit upp!” Adam Sandlers sällsynta uppträdande med sin familj gick inte obemärkt förbi

Adam Sandler visade sina döttrar och nu tillhör pojkarnas hjärtan dem! 😮💘De små arvtagarna till den legendariska skådespelaren har vuxit upp! 🧐Se hur Sunny och Sadie ser ut nu i den här artikeln! 👇👇👇

Det finns förmodligen ingen som åtminstone inte har hört talas om den framstående och framgångsrika skådespelaren Adam Sandler. Förutom sin drizzling-karriär inom skådespel är han också en skapare, producent och en hängiven far för sina två bedårande döttrar.

I dagarna tog den legendariske skådespelaren med sig sina döttrar till den röda mattan vars otroliga likhet med sina föräldrar fängslade alla. Man kan säga att de har ärvt de bästa generna från sina föräldrar och är redo att stjäla hjärtan.

Sunny och Sadie föddes 2008 och 2006. Sunny har redan provat sin hand i ”Jack och Jill”, ”Pixels” och ”Grown Ups”. När det gäller Sadie har hon haft sin skådespelardebut i ”Bedtime Stories” och ”Hotel Transylvania”.

Adam Sandler har redan förberett sig för att vägleda sina döttrar i underhållningsbranschen, samtidigt som han är övertygad om att de ändå kan nå enorma framgångar helt på egen hand.

Like this post? Please share to your friends: