”Om dyslexi och barndomstrauman!” Henry Winkler öppnar upp om sin utmanande barndom och osäkerhet

Hans föräldrar kallade honom ”dum” eftersom han inte kunde läsa, men pojken växte upp och blev en legend! 😮😍De som kritiserade honom vill nu ha tillbaka sina ord! 👏😉Winkler delar med sig av sina ärliga tankar om sin odiagnostiserade dyslexi och om att vända sin svaghet till sin styrka! 🧐🤗 För mer – se artikeln! 👇

Det personliga livet och vägen till framgång för H. Winkler har präglats av strider, utmaningar och tuffa perioder. Allt började när ett litet barn mötte hård kritik både av sina klasskamrater och föräldrar. Han kallades till och med ”dump” och ”lat”.

Men pojken fortsatte att följa sina drömmar och arbetade hårt för att nå framgångar och höjder. Han fick till och med en MFA-examen från Yale University. Winkler diagnostiserades med dyslexi, vilket ledde till vissa bestraffningar och begränsningar av hans deltagande i olika aktiviteter.

Han inledde i alla fall en skådespelarkarriär. Det var naturligtvis svårt för honom, men han kände till sitt kall och var ivrig att fortsätta oavsett vad som hände. Winkler förvandlade sin diagnos till en fantastisk chans att inspirera andra. Han hade till och med en karaktär vid namn Hank som stod inför liknande utmaningar.

Hans otroliga resa var fylld av osäkerhet och kamp som i slutändan ledde till stora höjder och karriärframgångar.

Like this post? Please share to your friends: