”Om det finns en vilja, finns det ett sätt!” Den otroliga förvandlingen av detta eländiga kök gör att nätverket

Jag tog riskerna och förvandlade mitt lilla miserabla kök! 💪😮Ingen trodde att jag skulle klara det men jag visade slutresultatet och alla tappade hakan! 🧐🤯 Du kan se den fantastiska makeoveren av mitt kök i den här artikeln! 👇

Dagens berättelse handlar om mitt lilla eländiga kök som jag förändrade utan erkännande och överträffade allas förväntningar. Eftersom jag inte hade mycket pengar och möjligheter att förändra allt radikalt, genomgick rummet mindre förändringar men fick ett fräschare utseende.

Som man kan se hängde de övre skåpen i en vinkel men i den nya versionen bestämde jag mig för att överge dem. Det fanns ett litet problem – det fanns inte tillräckligt med kakel i den översta raden. Men plattorna var bakom kylen och var inte synliga.

Min tålmodiga far gick med på min galna idé att försiktigt slå bort plattorna från bakom kylskåpet och flytta dem. Vi knackade bort fler plattor än nödvändigt. Det är sant att en slips skadades på grund av mitt fel när jag blötlade dem i vatten för att ta bort resterna av flytande naglar.

Förresten, vi jämnade helt enkelt väggarna först med en vanlig volma och sedan med en efterbehandling. Senare målade jag bara väggarna vita. Jag målade batteriet med svart glansig sprayfärg från KUDO. Jag har provat många olika märken för renoveringar.

I slutändan blev KUDO min absoluta favorit. Det är värt att nämna att det bara är jag som är så lugn över dessa små saker. Ojämna väggar stör mig inte alls. Jag anser att det viktigaste är att det finns en själ i det här huset.

Vi beställde helt enkelt köksuppsättningen från en lokal möbelfabrik.

 

Like this post? Please share to your friends: