”Och för detta lämnade han sin karriär?” Johnny Depp bestämde sig för att byta yrke, vilket väckte blandade reaktioner

”Förstörde hans stora rykte i ett steg!”😔Om fans oroade sig för Depps konstiga utseende, är den här nyheten mer överraskande😲😱Faktum är att han bytte yrke, men vad han valde kan du ta reda på i artikeln👇👇👇

Nyligen blev det känt att skådespelaren Johnny Depp flyttade för att bo i de engelska förorterna. Det är ingen hemlighet att hans fans var bekymrade över hans utseende, men den här informationen förvånade dem mer. Johnny bytte nämligen yrke och blev pubägare.

Puben Checkers Inn ägs av Paul Hollywood, programledare för det brittiska matlagningsprogrammet Best Baker․ Priset för puben är en miljon pund (=1,2 miljoner euro).
Som ett resultat klagar invånarna på att puben har blivit ett dyrt etablissemang. Men vi vill säga att ett sådant köp var en dålig idé. För det första öppnade Depp Viper Room i Los Angeles i början av 1990-talet.

Detta ställe blev snabbt populärt och många kändisar som Keanu Reeves och Brad Pitt besökte det oftare. Det hände dock att stället fick ett dåligt rykte․ Allt detta hände efter att 23-årige River Phoenix dog av en överdos framför Viper Room 1993. Fram till nyligen använde Depp också mycket alkohol och olagliga ämnen.

Amber Heard talade om sitt beteende under påverkan av alkohol under rättegången. Men skådespelaren förnekade alla fall av våld, men sa ingenting om det faktum att han led av missbruk.
Tydligen väntar också den här gången många problem på honom i hans egen pub.

Like this post? Please share to your friends: