Moderns gener sa ”Adjö!” Detta är vad som hände med de fyra barnen till Klum och Seal

Hon var gift med Seal i 9️⃣ år med vilka hon delade 4️⃣ barn! 😮Paparazzi har filmat supermodellen med sina vuxna barn och här är de!🧐 📸 Vem tar hand om dem och har de ärvt sin pappas hudton? 🤔 För mer – se artikeln! 👇

För dem som inte vet det var H. Klum tidigare gift med den populära och framgångsrika sångaren Seal. Deras äktenskap varade i 9 år och föreställ dig bara deras fans överraskning när det ikoniska paret meddelade sin splittring och därmed ledde miljoner till att inte längre tro på sann kärlek.

Det är värt att nämna att under deras äktenskapliga liv välkomnade de tre barn som fyllde deras liv med glädje och lycka. Sångaren blev styvfar till sin dotter från sin före detta partner och behandlade henne precis på samma sätt. Han älskade dem lika mycket och var dedikerad till var och en av dem.

”Pappas gener dominerar”, ”Stackars Heidi, hennes barn ser inte alls ut som henne!”, ”Aldrig skulle jag gissa att de är Klums barn!”, ”Hur behandlar modellens nya man dem undrar jag?”, ”Dottern är den enda som tagit sin mammas hudton”.

Like this post? Please share to your friends: