Min man och jag köpte en försummad enrummare på 34 m² och gjorde en stor renovering: före- och efterbilder

Flytten till en annan stad var anledningen till att ett par ville köpa en egen bostad. På grund av den begränsade budgeten valde de en blygsam enrumslägenhet med en yta på 34 kvadratmeter. De nya ägarna gillade inte den gamla inredningen, så de vände sig till designers för att skapa ett unikt och bekvämt utrymme.

Entréhall

Väggarna i hallen spacklades och målades med ljus fuktbeständig färg. Golvet lades med porslinsstengods under marmor. Vid ingången finns dekorativa träpaneler med krokar för kläder. Bredvid den installerades en väggmonterad konsol med spegel och en turkos puff. Ett rymligt förvaringsskåp med turkosa dörrar placerades mellan köket och rummet.

Köket

I köket läggs golvet också med porslinsplattor. Ett kylskåp är installerat vid ingången, och bakom det finns en matplats med ett runt bord och en mysig soffa. Bakom soffan finns en accentvägg med en väggmålning och voluminösa paneler.

Mittemot finns ett hörnkök i gröna och träfärger, och förklädet är kaklat i blågrönt.

Rum

Vardagsrummet, som ligger vid ingången till rummet, har blåfärgade väggar och laminatgolv. Ett förvaringssystem med en TV är placerad till vänster om ingången. Mittemot finns en stor grå soffa och en lamellvägg som delar in utrymmet i zoner.

Bakom skiljeväggen finns en sovplats med en dubbelsäng, ett sängbord, en TV och ett kompakt sminkbord. På väggen bakom sängen återkom en väggmålning med tredimensionella paneler. En bardisk installerades på balkongen.

Badrum och WC

För utformningen av badrummet och toaletten valde de klassiska vita, svarta rektangulära plattor och plattor med ett geometriskt mönster.

Tvättmaskinen är bekvämt placerad mittemot diskbänken.

Like this post? Please share to your friends: