”Med ett svullet ansikte och i vardagskläder!”: Så här ser Adele ut när hon tror att ingen tittar på henne

Fansen är besvikna! Paparazzi missade inte chansen och filmade Adele när hon inte alls förväntade sig det! 🧐 Så här ser sångerskan ut i vardagskläder och utan smink! 😱🤯

När denna ikoniska, begåvade och framgångsrika sångare gick ner i vikt och förändrades till oigenkännlighet blev hennes utseende centrum för allmänhetens uppmärksamhet och sedan dess har paparazzi aldrig missat chansen att filma Adele när hon dök upp.

Hon har inte uppträtt på scen på tre år och den främsta anledningen till detta var hennes smärtsamma skilsmässa från sin make och fadern till hennes son. Detta hade en negativ inverkan på hennes mentala hälsa och hon kan fortfarande inte prata om det utan tårar.

Hennes senaste framträdande i en helt svart outfit lät inget fan förbli likgiltigt. Fotograferna missade inte chansen att filma den enastående sångerskan. Hennes avslappnade utseende och svullna ansikte väckte snart uppståndelse och blev ett diskussionsämne.

”Är det bara jag som tycker att hon har gått upp i vikt igen?”, ”Inte bara en begåvad sångerska, utan också en omtänksam mamma och hängiven kvinna!”, ”Det verkar som om hon har kommit från begravningen!”.

Like this post? Please share to your friends: