Man förvandlade en sliten offentlig toalett och fick alla att häpna över slutresultatet

Min man var sjuk och trött på den gamla eländiga toaletten i vår dacha och ändrade den till oigenkännlighet! 🚽😬 Ingen trodde att han kunde göra det men han visade de slutliga resultaten och lämnade människor mållösa! 🤩👏 Se den fantastiska omvandlingen i den här artikeln! 👇

Det är viktigt att människor har all kommunikation och verktyg i sina hem och dachas inklusive rinnande vatten, gas och el. Dagens artikel handlar om en familj som köpte en liten dacha med en liten trädgård, ett sommarkök samt en hemsk toalett som gjorde det ännu läskigare att komma in.

Mannen blev trött på den och bestämde sig för att förändra den till oigenkännlighet. Även om den var utomhus igen, gjorde dess utseende området mer välkomnande.

Toalettens bas byggdes av brädor och block, som de sedan målade. Taket är gjort av plåt, som också målades senare. Dörren är gjord av plywood och makarna fäste ett gammalt dörrhandtag på den. Skåpet hittades också hemma.

Nu vilar paret där oftare och tycker att det är en perfekt plats för familjesemestrar och speciella tillfällen. De skäms inte längre över sin tidigare miserabla toalett.

Like this post? Please share to your friends: