”Maggie och Ralph är 66 och 89!” Här är Chamberlain och Rachel Ward då och nu

Minns du Maggie och Ralph från ”The Thorn Birds”?🤭 Så här ser de legendariska stjärnorna i den populära miniserien ut 40 år senare! 😳🤐

Här är R. Chamberlain och R. Ward som briljant porträtterade Ralph och Maggie i ”The Thorn Birds”. Det är en populär miniserie som släpptes 1983 och snabbt blev en sensation och fängslade miljontals tittare runt om i världen.

Den framstående skådespelaren som porträtterade Ralph är också en Golden Globe-vinnare. Rachel spelade rollen som Maggie. Ward hade ett romantiskt förhållande med Bryan Brow som spelade Maggies make Luke.

Deras förbindelse på skärmen ledde till äktenskap, vilket resulterade i att de fick tre barn. Richard är 89 år och glädjer fortfarande sina lojala fans med sin karisma.

Till allas stora förvåning valde han en annan väg och meddelade sin pension för 9 år sedan. Vissa hyllar fortfarande hans professionalism och otroliga talang. Medan de som beundrade Maggie nu knappt känner igen henne.

Men de ikoniska stjärnorna i den framgångsrika miniserien är fortfarande de bästa för sina lojala fans. Ta en titt på dem nu och dela med dig av din åsikt!

Like this post? Please share to your friends: