Kalla henne ”de”, inte ”hon”! De nya skandalösa bilderna på Lopez arvtagerska orsakade en furor

Lopez ber fansen att kalla sin dotter ”de”, inte ”hon”!😬 Kändisen stöder den icke-traditionella könsstrategin för sin arvtagerska vars förändrade utseende du kan se i den här artikeln! 👇👇👇

Precis som Jolies dotter har Jennifer Lopez arvtagerska Emma överraskat alla med sin helt nya bild. Den 15-åriga tonåringen ser inte ut som en tjej alls och det väcker några frågor bland fansen.

Show business-stjärnan uppmuntrar sin dotter och visar sitt orubbliga stöd. Hon accepterar hennes icke-traditionella könstillhörighet och låter henne hitta sitt sanna jag i sin självupptäcktsresa.

Lopez öppensinnade inställning resulterar dock i blandade reaktioner. De som minns Emma som en flicka blir nu förvånade över att se hur hon har förändrats, medan de andra ser detta som en norm som de inte har något emot.

Det faktum att den ikoniska stjärnan och hennes arvtagerska inte har något gemensamt när det gäller utseendet lämnar ingen oberörd. Deras liv kommer aldrig att sluta vara centrum för uppmärksamhet. Familjen själv förnekar inte att hon inte ser ut som en flicka.

Hon kan helt enkelt ha en annan tolkning av kvinnlighet och bryr sig förmodligen inte om andras åsikter och kritik.

Like this post? Please share to your friends: