”Jag gråter på gymmet!” Så här svarar Lady Gaga på kritiken för sin kroppsförvandling

Fansen blev förskräckta över att se Lady Gaga med en stor mage och dubbelhaka!😬😱 Paparazzi såg den märkbart rundade sångerskan och orsakade ett raseri!🤯🤬 Stjärnan bryter äntligen tystnaden och blir uppriktig! 🤫🧐 Se hur hon reagerade på graviditetsryktena i den här artikeln!👇

Lady Gagas drastiska förvandling har orsakat offentliga skandaler och väckt kontroverser. Sättet hon har förändrats på ledde till graviditetsrykten och sedan dess har hon befunnit sig i rampljuset oftare. När fansen såg henne med en hängande mage, rundade kinder och en dubbelhaka, kände deras förvåning inga gränser.

På senare tid har hon äntligen brutit tystnaden och svarat på den hårda kritiken. Den populära sångerskan erkände att hon grät på gymmet istället för att faktiskt träna. Paparazzi har fångat henne på sin väns bröllopsdag i en knälång svart klänning. Hon kompletterade sin image med pärlsmycken och knöt håret i en bulle.

Gaga förnekar starkt graviditetsryktena och gör klart att hon bara har antagit en avslappnad livsstil efter år av hängivet arbete.

Like this post? Please share to your friends: