Istället för att kasta bort en ful och eländig kommod gjorde flickan om den till en modern möbel

Tjejen såg potentialen i denna bortkastade kommod och förvandlade den till något fantastiskt! 😮😍Flickan förvandlar en kommod bortom igenkännlig och delar före-efter-bilderna som finns i den här artikeln! 👇👇👇

En tjej stötte på en ”ful” eländig kommod, såg en stor potential i den och trodde att den kunde passa som den perfekta möbeln för inredningen i hennes hus.

Hon tog helt enkelt bort den gamla beläggningen från byrån. Hon beväpnade sig med Fairy och metallsvamp. Eftersom plywood och furu inte var särskilt värdefulla och de saknade lådorna definitivt behövde bytas ut, bestämde jag mig för att måla byrån.

Det här skulle bli en skohylla. Renoveringsprocessen började med att slipa trädefekter och avfetta ytan, varefter hon började måla. Hon målade de inre hyllorna med färg som blev över när hon arbetade på en skohylla.

Även om färgen betecknades som akryl emalj, liknade den alkyd i drift – tjock och doftande, men ändå täckte den ytan på ett perfekt sätt. För att ersätta de saknade lådorna bestämde hon sig för att göra dörrar av dem som köpts på marknaden.

Like this post? Please share to your friends: