Ingen trodde att den här tonårstjejen skulle kunna renovera sitt rum, men hon visade upp slutresultatet och gjorde alla mållösa

En tonårstjej tog bort tapeterna i sitt rum och hävdade att hon skulle ändra det som hon ville! 🤭🫣 Hon lyssnade inte på andra och visade snart det slutliga resultatet som du kan se i den här artikeln! 🧐👇

Dagens berättelse handlar om 14-åriga Julie från Storbritannien som tydligt insåg att hennes rum snabbt behöver renoveras. Hon kom snart igång och tog bort alla bakgrundsbilder. Julie bestämde sig för att göra designen enligt hennes stil.

För jobbet tog Julie några burkar färg, en spatel och maskeringstejp och det är allt. Hon ”trollade” den rengjorda väggen i två dagar, filmade allt på kameran och delade ständigt framstegen med sina följare.

Enligt flickans planer dök geometriska former i olika storlekar och färger upp på väggen. För att få deras kanter att se snygga och jämna ut använde hon maskeringstejp.

Julie publicerade ett foto av sin ursprungliga design till den officiella gruppen DIY On a Budget, där alla berömde henne mycket. Flickans mamma blev verkligen förvånad och glad över det slutliga resultatet av att förvandla rummet.

Några av prenumeranterna berömde Julie, några hade inte ens något emot att anställa en ung designer för att skapa en design för sitt hem, och några var avundsjuka på flickan vars föräldrar reagerade så lugnt på vad som hände.

 

Like this post? Please share to your friends: