”Ingen förväntade sig detta från Selena!”: Gomez valde en kryddig bild och poserade förföriskt på en yacht

Vår favorit Selena Gomez glömde vad blygsamhet är! 🤐😲 Sångaren visade sina frodiga former i en liten bikini och gjorde alla galna! 🤭🫣

Selena Gomez väcker ofta sina följare med sina nya foton och videor. Den här gången lämnade hon alla mållösa med sina provocerande bilder. Hon visade upp sin underbara kropp i en liten bikini som knappt täckte hennes ”de” platserna.

Det verkade som om allas favorit Selena glömde vad blygsamhet är och förföriskt poserade på en yacht. En sak som många kritiserar henne för är att hon har gått upp mycket i vikt och inte såg likadan ut.

Många ansåg att hennes bikini var för liten för hennes frodiga former och dömde ut hennes val av baddräkt, tyckte att hennes beteende var olämpligt och hävdade att deras barndoms favoritsångerska och skådespelerska tyvärr inte längre är densamma.

”Avund tyst! Ingenting förstör hennes skönhet och sötma!”, ”Vulgaritet, inget annat!”, ”Vad hände med vår favorit Selena?”, ”Är jag den enda som inte älskar henne /?”, ”Hennes aptitretande former gör mig galen”.

Like this post? Please share to your friends: