”Ikoner blir också gamla!” Belluccis första framträdande med sin nya älskare blev föremål för diskussioner

Romantik med en åldrad regissör gjorde henne inte bra! 😬 Monica Bellucci gjorde sällsynt framträdande vid ett evenemang och du kan se hennes märkbart åldrade utseende i den här artikeln! 🧐👇

Monica Bellucci kommer snart att fira sin 60-årsdag. De som beundrade henne på 1990-talet vägrar att tro att deras favoritidol åldras. Men även idag kan hon överträffa alla supermodeller som är fantastiska.

Hon behåller sin välförtjänta titel ”sinnebilden för skönhet och kvinnlighet” även idag. Inför hennes överjordiska skönhet och unika dragningskraft kan ingen förbli likgiltig och inte uppriktigt beundra henne.

Hennes senaste framträdande i Rom i en elegant helt svart klänning orsakade omedelbart en furor. De som älskade den unge Bellucci kunde knappast känna igen henne, men de lojala fansen missade inte chansen att överösa henne med komplimanger.

Det verkar som om hennes nya romans med regissören gjorde henne gott och hon blev ännu sötare och självsäkrare. Det är fantastiskt hur hon blir ännu bättre år för år.

Like this post? Please share to your friends: