”Hur kunde hennes man låta henne bära detta?” Lawrence uppträdande på en modevisning orsakade kontroverser

Alla ögon riktades mot Lawrence i samma ögonblick som hon dök upp på Fashion Week! ❤️‍🔥🤤 Skådespelerskans val föll på en avslöjande kostym med en djup urringning! 🫠😍 Människor där kunde inte titta på någon annan än henne! 🫣 Se ett av Hollywoodstjärnans djärvaste utseende i den här artikeln! 👇

Utseendet på denna hyllade och firade Hollywood-skådespelerska på showen under Paris Fashion Week fångade allas uppmärksamhet där. Den 33-åriga filmstjärnan gav sin preferens till en mörkgrå kostym med en vågig halsringning.

Det faktum att hon inte tog på sig en behå eller skjorta under undgick ingen uppmärksamhet. Hon kompletterade sin image med en svart miniatyrväska och höga klackar i samma färg. Det perfekta komplementet blev hennes eleganta solglasögon. Hennes hår var perfekt plattat.

Hennes utseende resulterade i blandade reaktioner. Vissa beundrade verkligen hennes modeval, medan de andra inte missade chansen att döma henne och ansåg att hennes avslöjande bild var olämplig och ”alldeles för mycket”.

Like this post? Please share to your friends: